Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra zaman zaman meslektaşlarına yönelik yaptığı açıklamalarla da adından söz ettiren Demet Akalın’dan bu kez çok konuşulacak Beyazıt Öztürk itirafı geldi. Ünlü popçunun sözleri sonrası Alişan hakkındaki ‘eli sıkı’ iddiası bir kez daha gündeme geldi
Demet Akalın, sanat camiasında ‘eli sıkı’ olarak bilinen yakın arkadaşı ve sabah programı partneri Alişan’ı korumak isterken, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
Geçmiş dönemde Beyaz ile Avrupa turnesindeki bir anısını paylaşan 48 yaşındaki popçu, daha sonra “Ben de fena gömdüm Beyaz’ı” sözleriyle dikkat çekti.
Sabah gazetesinden Yüksel Aytuğ’un, “Demet Akalın, Beyaz’ı Nasıl Gömdü?” başlıklı yazısı şöyle:
“Aslında olay geçen hafta yaşandı ama gündemin yoğunluğu yüzünden yazmaya ancak şimdi sıra geldi.
‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programında ikili, İpsos’un ‘En Güvenilir Ünlüler’ listesini tartışıyorlardı.
Sıra Beyazıt Öztürk’e geldiğinde, Demet Akalın hayret uyandıran bir ifşada bulundu.
Dedi ki, ‘Beyaz’ın eli de sıkıdır hani. Hatta Alişan’la mukayese edilmeyecek kadar. Beyaz bize Avrupa turnesinde yemek olarak yarım pide verdi. Ay ben de fena gömdüm şimdi Beyaz’ı…’
İğnelemeye Beyaz cephesinden henüz bir karşılık gelmedi. Ama bu açıklamaya en çok Alişan sevinmiş olmalı. ‘Akrep cepli ünlüler’ listesinde tacını Beyaz’a devrettiği için.”